Vil Vekst

org.nr: 913 788 885img_9129
Helga Vaneks vei 3F, 1281 Oslo

epost:
tonjehstang@gmail.com
dagwhstang@gmail.com

mobil:
Tonje: +47 413 05 670
Dag William: +47 922 20 644

Facebook: facebook.com/vilveksthaugetostang
Dag William på Linkedin: linkedin.com/in/dagwhstang
Tonje på Linkedin: linkedin.com/in/tonje-haugeto-stang

Tonje

kombinerer for tiden frilansvirksomhet med stilling som sosialpedagogisk rådgiver i videregående skole. Utdannet pedagog med tilleggsutdanning i kristendom, engelsk og organisasjon og ledelse. Godkjent coach. Foredragsholder, forfatter og gjennom mange år mentor og veileder for unge ledere.

Tonje har skrevet flere bøker av ulik type. Mest kjent er Trivsel og tjeneste – to sider av samme sak? (Prokla Media 1998). Den ble kåret til ”årets beste kristne bok for voksne” i 1998.  Husfellesskap – en vei til vekst (Prokla Media 2004) og Langs samme vei (med Ole-Magnus Olafsrud og Tor-Martin Synnes, Navigatørene 2002) er sammen med boken Trivsel og tjeneste bøker til inspirasjon og utvikling for det kristne fellesskapet.  Hun har også skrevet refleksjonsbøkene Multesteder (Luther 1996) og Alle steder (Luther 2001). I samme sjanger gav hun våren 2016 ut Sett – ukentlige hvileskjær (Luther).

Dag William

jobber med organisasjonsutvikling, intern kommunikasjon, konflikthåndtering og spesielt med utvikling av selgere og organisasjoner som trenger å styrke den generelle salgskulturen.

Han har i 15 år arbeidet som leder og gründer i frikirken og har hatt forskjellige roller gjennom 8 år i The Online Backup Company AS (nå J2Global Norway AS) innen salg, salgsutvikling, coaching og som personaldirektør de siste 2 årene. Dag William er sertifisert IMAGO-facilitator (relasjons- og kommunikasjons-metodikk), har studert ledelse og organisasjonspsykologi ved Høgskolen i Østfold og har jobbet som selvstendig bedriftsrådgiver og konsulent siden 2014.

Han har bla. annet jobbet med prosjekter for Cockpit Kommunikasjon, Vivo Bokhandel, Stiftelsen Kraft, Maritastiftelsen, Normisjon mfl.

Sammen

har vi skrevet boka Tid for to – en samlivsbok for alle slags par (Lunde 2015)

Hver for oss og sammen tilbyr vi veiledning, kurs og inspirasjon i alle typer organisasjoner. Det er viktig for oss å snakke sant om livet – og der det er aktuelt; sant om Gud. Vi får mye tilbakemelding på at vi begge er livs- og jordnære i vår formidling – og at vi byr på oss selv på en måte som skaper gjenkjennelse og er inspirerende. Vi synes det er fint om folk trekker på smilebåndet og ler i løpet av våre undervisningsøkter, og vi lar gjerne tilhørerne le av våre feil og utfordringer.