forsidebilde-tid-for-to
Tid for to – En samlivsbok for alle slags par
Lunde forlag, 2015, kr 299,
Kan kjøpes her.

Sagt om boken:
«Denne boka er vi takknemlige for! Den utfordrer oss i vårt samliv fordi den er konkret – i tematikk, eksempler og oppgaver. Forfatterne deler egne erfaringer på en måte som gjør dem gjenkjennelige, men som også gir nye ideer til hvordan vi kan leve godt med hverandre midt i det som er livet akkurat nå.Boka er preget av troverdighet, ærlighet og et ønske om å ville andre vel»
Marita og Arnfinn Gamlemshaug, småbarnsforeldre til tvillinger på 3 år

«Tid for to» er en bok til å bli klok av. Les den, og mest av alt – bruk den!»
Britt Eriksson og Helge Poulsen, ektefeller, psykologer og parterapeuter, Det Norske Imago Instituttet.

Forlaget i presentasjonen av boka
«Med visdom, erfaring og en solid dose humor leder Tonje og Dag William oss gjennom råd og prinsipper for hvordan parforholdet best kan ivaretas og styrkes. Ukentlige lesestykker og samtalespørsmål gjør boken til en sørvisstasjon for par som ønsker å skape en fast rytme på ”vår kveld” i hverdagen, med tid og rom for fruktbare samtaler. Boken kan med fordel gis som gave og er rikt illustrert av Lars Aurtande.»

 

vilvekst3
Sett – ukentlige hvileskjær
Luther forlag, 2016, kr 249
Kan kjøpes her

52 korte refleksjoner for egen ettertanke eller høytlesning, et stykke for hver uke året igjennom.

Sagt om boken:
«Det var vanskelig å lese bare ett stykke av gangen»

«Jeg ga den som sommergave til en kollega. Hun leser den trofast, og vi har mange fine samtaler med utgangspunkt i det.»

Forlaget i presentasjon av boken
«Gjennom personlige skildringer beskriver forfatteren hvordan Gud har sett henne og vært med henne gjennom hele livet – i oppturer, nedturer, nederlag og seire, i humor og alvor. Her møter vi ikke Gud som en streng pekefinger, men som en god venn, redningsmann og far – årvåken, beskyttende og full av kjærlighet»